MTV Müzik Ödülleri’nde daha önce görülmemiş kavga : McGregor ve Kelly birbirine girdi

New York’ta önceki gece düzenlenen 2021 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde ünlü boksör Conor McGregor ile rap şarkıcısı Machine Gun Kelly arasında kavga çıktı. Kırmızı halıda başlayan kavgada araya güvenlik görevlileri girdi. Buna karşın McGregor, “Ben yalnızca gerçek dövüşçülerle dövüşürüm.” şeklinde yanıt verdi. 

MAGAZİN 14.09.2021, 13:23
MTV Müzik Ödülleri’nde daha önce görülmemiş kavga : McGregor ve Kelly birbirine girdi

MTV Video Müzik Ödülleri dün akşam New York’taki Barclays Center’da düzenlendi. Kırmızı halı ise tarihinde daha önce görülmemiş bir kavgaya sahne oldu. İrlandalı boksör Conor McGregor ve Amerikalı rap şarkıcısı Machine Gun Kelly, birbirine girdi. 



33 yaşındaki boksör McGregor, 31 yaşındaki şarkıcı Kelly ve sevgilisi Megan Fox kırmızı halıdayken gerginlik yaşandı. McGregor, elindeki içki bardağını kırmızı halıya fırlattı. Yüz ifadesiyle büyük tepki çeken sporcuyu korumaları ve güvenlik görevlileri engellemeye çalıştı.  



“Konuşmamıza izin yok” 

Conor McGregor, geceye, eşi Dee Devlin ile katılırken kırmızı halıda birlikte poz verdiler. Sahneye çıkan McGregor, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’a ödülünü takdim etti. 



Machine Gun Kelly de gecenin en çok konuşulan isimlerinden olan 35 yaşındaki sevgilisi Megan Fox ile kırmızı halıda poz verdi. Kırmızı halıda poz veren ikiliden Kelly’ye kavganın sebebini soran muhabir, Kelly’nin mikrofona vurması ile şaşkına döndü. Öte yandan aynı soru Megan Fox’a da soruldu. Bunun üzerine Fox, “Konuşmamıza izin yok.” cümlesiyle yanıt verdi. 



“Süt çocuklarıyla dövüşmem” 

Muhabirlerin de ünlü boksöre ayı soruyu sorması karşısında McGregor, “O çıkageldi. Bilmiyorum. Çocuğu da tanımıyorum. Benimle hiçbir iletişimi olmadı. Ben yalnızca gerçekten savaşanlarla ve gerçek dövüşçülerle dövüşürüm. Ne demek istediğimiz anlarsınız. Ben süt çocuklarıyla dövüşmem.” şeklinde yanıt verdi. 







Yorumlar (0)