Uber FETÖ'cü ABD'de ortaya çıktı!

Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici ile karşılaştı.

DÜNYA 05.08.2019, 13:30
Uber FETÖ'cü ABD'de ortaya çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Zaman’ın son genel yayın yönetmeni olan ve firari olarak ABD’de bulunan Abdülhamit Bilici, Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay’ın çağırdığı Uber Taksi’nin şoförü olarak ortaya çıktı.

Abdülhamit Bilici, Uber’i çağıran yolcunun Türk olduğunu fark edince, "Kaza yaptım." diyerek gelmekten vazgeçti.

Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay, ABD’nin 'DMV'(DC bölgesi, Maryland ve Virginia eyaletleri) olarak isimlendirilen bölgesinde Uber şoförlüğü yapan Abdülhamit Bilici’ye tesadüfen çağrıda bulundu.

"Başka araç çağırın"

Abdülhamit Bilici, kendisini çağıran yolcunun ismini sistem üzerinden görür görmez yolcudan başka bir taksi çağırmasını istedi. Yavuz Atalay'ın "Neden olduğunuz yerde bekliyorsunuz? Neden gelmiyorsunuz?" sorularına Bilici, "Bu aracı sistem üzerinden iptal edin ve başka araç çağırın." karşılığını verdi.

Bunun üzerine Uber ile iletişime geçen Yavuz Atalay, Abdülhamit Bilici’yi şikâyet etti.

Türk yolcuları kabul etmiyor

Abdülhamit Bilici’nin Uber profilinde, bir senedir Uber şoförlüğü yaptığı yazıyor. Bilici’nin kendisini tanımladığı bölümde 'arkadaş canlısı, dinlemeye hazır ve öğrenmeyi seven' ifadeleri yer alıyor. Yavuz Atalay'ın çağrısına gitmeyen Abdülhamit Bilici'nin, Türk ismi taşıyan yolcuların çağrılarını yanıtlamadığı ortaya çıkmış oldu.

Yorumlar (0)