Trump’tan rakibine: Köpek gibi pes etti!

ABD (Amerika Birleşik Devletleri) Başkanı Donald Trump, 2020 başkanlık yarışını bıraktığını açıklayan Demokrat başkan aday adaylarından Beto O’Rourke’un ‘bir köpek gibi pes ettiğini’ söyledi.

DÜNYA 03.11.2019, 11:32
Trump’tan rakibine: Köpek gibi pes etti!

ABD Başkanı Donald Trump, skandal sözleri Cuma günü Mississippi eyaletinde düzenlediği mitingte sarf etti. Donald Trump, Teksas’tan eski Kongre üyesi olan O’Rourke’u ‘zavallı ve acınası’ bir adam olarak niteledi. ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘köpek’ benzetmesinin terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebubekir el Bağdadi’nin ölümüne ilişkin ‘bir köpek gibi öldü’ ifadesinden bir hafta sonra gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Hikâye mi?

Diğer taraftan, dron ile izlediği operasyonun sesli ‘olmadığının’ anlaşılmasının ardından ABD Başkanı Donald Trump’ın terör örgütü DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi’nin ölüm şekline ilişkin kullandığı bazı ifadeler akıllarda soru işareti oluşturdu. ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ lideri Ebubekir el Bağdadi’nin son anlarını anlatırken "ağladığını ve çığlık attığını" söylemişti. Fakat ağlama ve çığlık seslerinin duyulabilmesi için, dron yayınının sesli olması gerekiyor.

Yorumlar (0)