Saçları, hayatına mal oluyordu 

Brezilya’da 13 yaşındaki bir kız havuzda oynarken havuzun filtresine saçları takıldı. Ailesinin oyun oynadığını düşündüğü ve uzun süre ilgilenmediği kız, son anda kurtarıldı. Hayli su yuttuğu belirlenen kızın akıbeti bilinmezliğini koruyor. 

DÜNYA 14.12.2021, 09:56 15.12.2021, 10:28
Saçları, hayatına mal oluyordu 

Brezilya’nın Agua Branca şehrinde geçtiğimiz hafta yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yaşları 8 ile 15 arasında değişen dört kız, evlerinin havuzunda oynarken 13 yaşında olduğu öğrenilen Maria Rita Pimentel’in uzun saçları, havuzun filtresine takıldı. Yaklaşık 2 dakika boyunca suyun altında çırpınan kıza kimse yardımcı olmadı. Çünkü aile üyeleri ve diğer kızlar, Maria’nın havuza daldığını ve kendi kendine eğlendiğini düşünüyordu.  

Olayı çocuklar fark etti 

Suyun altından uzun süre çıkmayan Maria için durumun yolunda gitmediğini fark edenler, diğer küçük kızlar oldu. Babası olduğu düşünülen bir erkek havuza derhal atlayarak kızın saçlarını kurtarmaya çalıştı. Fakat başarılı olmayınca bıçak ile saçlarını kesti. Havuzdan çıkartılan kızın fazla su yutmuş olmasından dolayı kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı. 

Yorumlar (0)