Paraguay’da cinayet şüphesi! Senatörün cesedi gölde bulundu

Paraguaylı Senatör Zulma Gomez’in cansız bedeni, Alto Parana bölgesinde yer alan bir gölde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Paraguay polisi, cinayet ihtimalini araştırıyor. 

DÜNYA 02.08.2022, 09:22 02.08.2022, 17:47
Paraguay’da cinayet şüphesi! Senatörün cesedi gölde bulundu

Edinilen bilgiye göre olay, ülkenin Alto Parana bölgesinde yer alan Acaray Gölü’nde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye gelen Paraguay polisi, göl içinde hareketsiz bir kişinin olduğunu tespit etti. Gölden çıkarılan şahıs, ülkenin önde gelen senatörlerinden olan 61 yaşındaki Zulma Gomez çıktı. Ülke gündemine bomba gibi düşen olay sonrası pek çok iddia ortaya atıldı. 

Farklı iddialar ortaya atıldı

Ülkedeki bazı medya kuruluşları Gomez’in öldürüldüğünü iddia ederken, bazı gazeteciler ise cinayet ihtimalini içeren hiçbir iz olmadığını ve 61 yaşındaki senatörün göle düşerek hayatını kaybettiğini öne sürdü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan savcılık, her olasılığın değerlendirildiğini ve en kısa sürede gerekli açıklamaların yapılacağını duyurdu. 

“Dedemin göle düştüğünü görmedim”

Gomez’in göle düşerek başını bir kayaya vurduğu iddiaları hakkında konuşan Gomez’in torunu ise yaptığı açıklamada, “Dedemin göle düştüğünü ya da başını bir yere vurduğunu görmedim. Ben de oradaydım. Bu anlatılanlar tamamen hayal ürünü. Dedem bizden bir süre uzaklaşmıştı. Bu olayın nasıl yaşandığını şu an hiçbirimiz bilemiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)