Obama’dan karantina isyanı: Masraflar arttı

Eski ABD başkanı Barack Obama, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, karantina sürecinde evlerinde kalan kızının sevgilisine yönelik itiraflarda bulundu.

DÜNYA 20.12.2020, 12:13 Hanife
Obama’dan karantina isyanı: Masraflar arttı

Barack Obama verdiği röportajda, 22 yaşındaki kızı Malia'nın sevgilisi Rory Farquharson ile olan ilişkisine de değinerek, Kovid-19 salgının başlarında Farquharson’un da evlerinde kaldığını ve bu yüzden market alışverişlerinin yüzde 30 arttığını söyledi.

Obama: Genç erkekler yiyor

“Harika bir genç” diyerek kızının erkek arkadaşından bahseden 59 yaşındaki Obama,  Rory’un vize işi olduğunu ve bulundukları şehirde kurulu bir işi olduğunu belirterek onu eve aldıklarını söyledi. Obama röportajında,  Rory’i başta sevmek istemediğini itiraf ederek “…ama iyi bir çocuk” dedi.  Genç erkeklerin daha çok yediğini fark ettiğini dile getiren Obama, “Onları yiyecek tüketirken izlemek garip. Markette ödediğim para o süreçte yüzde 30 arttı.” sözleriyle isyan etti.

Çok eğleniyoruz

22 yaşındaki Malia Ann ve 19 yaşındaki Sasha adında iki kızı olan Obama karantinada kaldıkları sürede kızları ve kızının sevgilisi ile kart oynarken ve küfürlü konuşmayı öğretirken çok eğlendiğini söyledi.

Yorumlar (0)