Mehmet Öz’e destek verecek mi? Trump’tan açıklama!

ABD Senatosu adaylığını açıklayan ve hem Türkiye hem de Amerika Birleşik Devletleri’nde uzun süre gündem olan Türk asıllı cerrah Prof. Dr. Mehmet Öz ile ilgili açıklamalarda bulunan eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, kendisine destek vereceğini açıkladı.

DÜNYA 10.04.2022, 09:22 10.04.2022, 17:31
Mehmet Öz’e destek verecek mi? Trump’tan açıklama!

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Donald Trump, “Pennsylvania’dan ABD Senatosu için adaylığını açıklayan, bu zamana kadar zekâsı ile ön plana çıkan ve çok düzgün bir karaktere sahip olan Prof. Dr. Mehmet Öz’ü desteklemeliyiz. Pennsylvania eyaletinde yaşayan vatandaşlarımız, onu senatoya kazandırarak Amerika Birleşik Devletleri’ni daha etkin bir şekilde sahip çıkmak için bu önemli fırsatı değerlendirmeli” ifadelerini kullandı. 

“Demokrat kesime karşı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün şansı oldukça yüksek”

Mehmet Öz’ün adaylık sürecini de yorumlayan Trump, “Bu zorlu seçimlerde ona başarılar diliyorum ve kendisinin başarıyla bu süreci sonlandıracağına inanıyorum. Ülkemizin başına büyük sorunlar açma hevesinde olan Demokrat kesime karşı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün bu seçimlerdeki şansı bana göre oldukça yüksek” dedi.

Mehmet Öz, senato adaylığını yaklaşık 4 ay önce duyurmuştu

30 Kasım 2021 tarihinde bir basın açıklamasında bulunan Türk asıllı Amerikalı cerrah Mehmet Öz, kendi eyaleti olan Pennsylvania’dan Cumhuriyetçi Parti bünyesinde senato adaylığını açıklamıştı. 

Yorumlar (0)