Londra'da patlama

İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonu yakınlarında sebebi henüz bilinmeyen bir patlama neticesinde yangın çıktı.

DÜNYA 28.06.2021, 18:00
Londra'da patlama

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan bir metro istasyonu yakınlarında nedeni an itibarıyla tespit edilemeyen bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı.

Metro istasyonunda patlama

Kent itfaiyesi tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Londra'nın güneyinde bulunan Elephant and Castle semtindeki metro istasyonu yakınlarında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktığı bildirildi.

Yol trafiğe kapatıldı

Halka, bölgeden uzak durmaları hususunda çağrıda bulunulan güvenlik güçleri, “Elephant and Castle Tren İstasyonu yakınlarında bir telefon kulübesi ve 4 araba da yanıyor. Yollar trafiğe kapatılıyor ve insanlara bölgeden uzak durmaları, kapıları ve pencereleri kapalı tutmaları tavsiye ediliyor.” ifadelerini kullandı.

Terör ihtimali üzerinde durulmuyor

Diğer yandan, yangına müdahalede bulunmak için 15 itfaiye aracının ve yaklaşık olarak 100 itfaiye çalışanının bölgeye sevk edildiği öğrenildi. Southwark Polis Departmanı’nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, meydana gelen olayın terörle ilgili olmadığının düşünüldüğü kaydedildi.

Yorumlar (0)