Görenler erkek sanıyor! Amerika’da gündem oldu

ABD’nin California eyaletinde yaşayan LaRae Perkins isimli kadın, dış görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sakallarını kesmeme kararı alan Perkins, görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

DÜNYA 07.10.2022, 10:20 08.10.2022, 09:15
Görenler erkek sanıyor! Amerika’da gündem oldu

California eyaletinde müşteri hizmetleri temsilcisi olarak çalışan LaRae Perkins, erkeklerden farksız olan sakallarıyla ülkede gündem oldu. 40 yaşındaki kadının son hali, sosyal medyanın da dilini düştü. Polistik Over Sendromu yaşayan Perkins, bu hastalık sebebiyle tüyleriyle mücadele etmenin oldukça zor olduğunu dile getirdi. Bu nedenle uzun bir süre önce sakallarını kesmeme kararı aldığını dile getiren 40 yaşındaki kadın, kendisinin genellikle erkek zannedildiğini de ifade etti. 

“Erkek misiniz, yoksa kadın mı?”

Günlük yaşamına ilişkin açıklamalarda bulunan Perkins, kendisine en çok sorulan sorunun, “Erkek misiniz, yoksa kadın mı?” olduğunu söyledi. Pek çok kişinin ilk bakışta cinsiyetini anlayamadığını dile getiren 40 yaşındaki kadın, her şeye rağmen bu duruma alıştığını ve kendisiyle barışık olduğunu vurguladı. Perkins’in ülke gündemine oturan sakallı fotoğrafları, sosyal medyada da hızla yayıldı. 

Yorumlar (0)