"Geçmişte hatalı kararlar verdim"

ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Trump'a yönelik azil soruşturmasının odağında bulunuyor. Hunter, geçmişte "yanlış kararlar" aldığını itiraf etti.

DÜNYA 15.10.2019, 21:20
"Geçmişte hatalı kararlar verdim"

ABD Başkanı Trump'a yönelik azil soruşturmasının odağındaki isim olan Hunter Biden, hakkındaki iddialarla ilgili ilk defa Amerikan ABC kanalına konuştu. 

"Tüm sorumluluğu üstleniyorum"

Hunter Biden, Ukrayna ve Çin gibi ülkelerdeki bazı firmalarla yolsuzluğa bulaştığı iddialarına, "Geçmişe bakınca yanlış kararlar verdiğimi düşünüyorum. Bu kararlar yanlıştı, ancak yanlış bir şey yapmadım. Babama zarar vermek isteyen bazı etiksiz kişilere, yasadışı eylemlerde bulunmaları için fırsat verdim. Tüm sorumluluğu üstleniyorum. Ancak ben yanlış bir şey yapmadım." cevabını verdi.

"Soyadım Biden olmasaydı..."

Hunter Biden, "Soyadım Biden olmasaydı muhtemelen hayatımda olan birçok şey olmazdı. Soyadım 'Biden' olmasaydı muhtemelen bu koltukta oturamazdım. Soyadım Biden olmasaydı muhtemelen hayatımda olan birçok şey olmazdı." değerlendirmesini yaptı.

"Her Amerikalı gibi ben de şok oldum"

Hunter Biden, Beyaz Saray'ın Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in görüşmesinin dökümünü yayımlamasıyla ilgili "Her Amerikalı gibi ben de bu metni okuyunca şok oldum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)