Cübbeli Ahmet: Aman o hocaları dinlemeyin!

Ramazan ayında televizyon programlarına katılan bazı hocaların, milletin imanına zarar verdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "O hocaları dinlemeyin." dedi.

DÜNYA 07.04.2022, 22:56 08.04.2022, 17:05 Hakan Öksüz
Cübbeli Ahmet: Aman o hocaları dinlemeyin!

Halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ramazan ayında televizyon ekranlarına çıkan din alimleri ile ilgili konuştu. Bu hocalardan bazılarının dini fikirlerinden bahsederken İslam'a zarar verdiğine değinen Cübbeli Ahmet Hoca, son zamanlarda gerçekten dinlemeye değer çok az hocanın kaldığını söyledi.

"Çok fazla akademisyen çıkarıyorlar"

Televizyon programlarında görüşlerini açıklayan bazı hocaların sansasyonel cümleler kurduğuna işaret eden Ünlü, "Hele hele iftar ve sahur programları. Çok fazla akademisyeni çıkarıyorlar oralara. Kim daha sansasyonel bir şey söylerse, o daha çok ilgi çekiyor. Bu adamlar, milletin imanına ne kadar zararlı olduklarının farkında değil." değerlendirmesinde bulundu.

"Toplumun dinini zehirliyorlar"

Son zamanlarda televizyon programlarına çıkan hocalardan oldukça az bir kısmının dinlemeye değer görüşler sunduğunu kaydeden Cübbeli, "Programlara çıkanların çoğu, toplumun dinini zehirliyor. Hepsi değil tabi. Ne kadar radikal yorum yaparsa, o kadar konuşulacağını biliyor bunlar." dedi.

Yorumlar (0)