Çin’de kar fırtınası: Otomobiller karın altına gömüldü 

Büyük bir kar fırtınasının etkili olduğu Çin’de araçlar karın altında gömülü kaldı. Ellerinde küreklerle karları temizleyen vatandaşlar, otomobillerini zar zor bulabildiler. Vatandaşların zorlu halleri ise kameraya yansıdı. 

DÜNYA 11.11.2021, 10:46 12.11.2021, 09:01
Çin’de kar fırtınası: Otomobiller karın altına gömüldü 

Çin’in İç Moğolistan özerk bölgesindeki Tongliao kentinde 9 Kasım Salı günü etkili olan kar fırtınası, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şehirde yaşayan vatandaşlar, metreleri bulan karın altına gömüldü. Vatandaşlar, ellerinde küreklerle arabaların üzerindeki karları saatlerce temizlemeye çalıştılar. Gömülen araçların bir kısmı beyaz örtünün altından çıkartılabildi.  



Vatandaşlar, yardımlaşarak karları temizledi 

Vatandaşlar, saatlerce yardımlaşarak araçların üzerindeki karları temizledi. Cep telefonu kameralarına yansıyan o görüntülerde vatandaşların çektiği çileler görülebiliyor. 



İç Moğolistan’ın pek çok şehrinde kara kış yaşanıyor 

Öte yan ülkedeki bu kar fırtınasının bir süre daha devam edeceği, vatandaşların olumsuz hava durumuna karşı hazırlıklı olmaları gerektiği aktarıldı. İç Moğolistan’daki 28 şehrin pek çoğunda hava sıcaklıkları sıfırın altına düşmüş durumda.  

Yorumlar (0)