Canlı ders anlatırken soyuldu!

Brezilya'da bir öğretim üyesi, öğrencilerine çevrimiçi canlı ders anlatırken soyuldu.

DÜNYA 13.11.2020, 08:08 13.11.2020, 15:12
Canlı ders anlatırken soyuldu!

Brezilya'da bir öğretim görevlisi, Covid-19 salgını sebebiyle çevrimiçi olarak planlanan ders programı kapsamında öğrencilerine canlı ders anlattığı esnada evine giren bir grup hırsız tarafından alıkonularak soyuldu.

Ülke basınında yer alan haberlere göre, Brezilya'da Sao Paulo Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan 51 yaşındaki Mario Candido Santos, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) pandemisi sebebiyle internet aracılığıyla öğrencilerine canlı ders anlattığı sırada evine 4 hırsız girdi.

4 hırsızdan biri, bilgisayar başında oturduğunu gördüğü Mario Candido Santos'a arkasından yaklaşarak ağzını kapattı ve kıymetli eşyaları nereye sakladığını sordu.

Tüm bu yaşananları canlı olarak evlerinde izleyen öğrenciler, ne olduğunu anlamaya çalıştıktan kısa süre sonra polisi aradılar ve öğretmenlerinin canlı yayın sırasında 4 hırsız tarafından soyulmaya başlandığını, öğretmenlerinin zor durumda olduğunu anlattılar.

İhbar üzerine Mario Candido Santos'un evine ivedilikle ulaşan polis ekipleri hırsızları suçüstü yakaladı. Mario Candido Santos ve soygun esnasında evde bulunan hamile kızı ise yara almadan kurtarıldı. Hırsızların çaldığı bir miktar para, cep telefonu ve bazı küçük eşyalar Mario Candido Santos'a iade edildi.

Yorumlar (0)