Brezilyalı modelin fotoğrafını beğenmişti... Soruşturma başlatıldı!

Katolik dünyasının ruhani lideri olan Papa Francis'in sosyal medya hesabı üzerinden Natalia Garibotto isimli Brezilyalı modelin fotoğrafının beğenilmesine ilişkin tahkikat başlatıldı. 

DÜNYA 21.11.2020, 10:10 21.11.2020, 10:14
Brezilyalı modelin fotoğrafını beğenmişti... Soruşturma başlatıldı!

Katolik dünyasının ruhani lideri olan Papa Francis'in başına ilginç bir olay geldi. Papa Francis'in Instagram hesabı üzerinden Natalia Garibotto isimli Brezilyalı modelin müstehcen bir paylaşımı beğenildi. Söz konusu olayın sosyal medya platformlarında gündem olması üzerine beğeninin geri alındığı fark edildi. 

Natalia Garibotto'nun geçen ay paylaştığı bir fotoğrafın da Papa Francis'e ait Instagram hesabı tarafından beğenildiği tespit edildi. 

"Bilgi talep edilince beğeni kaldırıldı"

CNA haber ajansı, fotoğraf beğenme olayına ilişkin Vatikan'dan bilgi talep edilmesi üzerine 14 Kasım Cumartesi günü Papa Francis'in beğenisinin kaldırıldığını bildirildi. 

"Soruşturma başlatıldı"

Söz konusu haber ajansı, bir ekibin Papa Francis'e ait Instagram hesabını yönettiğini ve yaşanan skandal olayın ardından Vatikan'ın soruşturma başlattığını ifade etti. 

"Vatikan içinden yapılmış olamaz"

Konuya ilişkin bir açıklama da Vatikan basın bürosundan geldi. Açıklamada, Natalia Garibotto'nun paylaşımını beğenme olayının Vatikan içinden gerçekleştirilmesinin imkânsız olduğuna dikkat çekildi. Ayrıca, sosyal medya platformu Instagram'dan konuya ilişkin bir açıklama istendi.

Yorumlar (0)