Beyaz Saray'da istifa rüzgârları: Yorumcu olacak!

İddialara göre mayıs ayında görevinden istifa edecek olan Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, bir televizyon kanalında yorumculuk yapmaya başlayacak!

DÜNYA 01.04.2022, 20:06 03.04.2022, 09:56 Hakan Öksüz
Beyaz Saray'da istifa rüzgârları: Yorumcu olacak!

Beyaz Saray, son zamanlarda yeni bir istifa geleceği iddialarıyla çalkalanıyor. İddiaları güçlendiren istifa, önceki ay gelmişti. Joe Biden'ın yardımcısı olan Kamala Harris'in Sözcüsü Symone Sanders, görevinden istifa etmiş ve MSNBC News ile anlaşma sağlamıştı. Beyaz Saray'dan bir kişinin daha istifa ederek MSNBC News'e geçeceği ileri sürüldü.

"Yorumcu olarak çalışacak" iddiası!

Gelen bilgilere göre Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, görevinden istifa edecek. Psaki'nin MSNBC kanalından reddedemeyeceği bir teklif aldığı ve burada yorumcu olarak çalışmaya başlayacağı iddia edildi. İsmi verilmeyen kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Jen Psaki, Mayıs ayında görevinden istifa edecek.

İddialara göre Psaki mutsuz!

Jen Psaki'nin istifa edeceğine yönelik iddialar, bir süredir ABD basınının önemli gündem maddelerinden birine dönüştü. Bazı yorumcular, yoğun iş stresine dayanamayan Psaki'nin mutsuz olduğunu ileri sürdü. Yorumculara göre görevinin ağır yükü nedeniyle mutsuz olan Psaki, televizyonda yorumculuk yapmak istiyor. Joe Biden'ın yardımcısı olan Kamala Harris'in Sözcüsü Symone Sanders, önceki ay görevinden istifa etmiş ve MSNBC'ye geçmişti.

Yorumlar (0)