2 gün önce korona aşısı olmuştu: Hindistanlı oyuncu Tamil Vivek, hayatını kaybetti!

Rol aldığı Bollywood filmleriyle tanınan 59 yaşındaki oyuncu Tamil Vivek, hayatını kaybetti. Ölümünden iki gün önce halkın koronavirüs aşısı olmaya korkmasından dolayı kameralar önünde aşı olan Vivek, geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşam savaşını kaybetti.

DÜNYA 28.04.2021, 11:21 28.04.2021, 18:32
2 gün önce korona aşısı olmuştu: Hindistanlı oyuncu Tamil Vivek, hayatını kaybetti!

Hindistan’ın sevilen oyuncularından ve rol aldığı Bollywood filmleriyle tanınan oyuncu Tamil Vivek, hayatını kaybetti. 59 yaşındaki başarılı sanatçının, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenirken, önce rahatsızlandığını söylediği ve daha sonra baygınlık geçirdiği öğrenildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan Vivek, geçtiğimiz günlerde de koronavirüs aşısı olmuştu.

Aşı olduktan iki gün sonra fenalaştı

Hindistan’da halkın aşı olmasından korktuğunu öğrenen Tamil Vivek, halkın bu korkudan uzaklaşması ve böylece ortadan kalkması adına önder oldu. Devlet hastanesinde koronavirüs aşısı olan Vivek, aşısını olduktan iki gün sonra fenalaştı. Sevilen oyuncunun hayatını kaybetmesinin ardından, meslektaşı ve arkadaşı olan Mansoor Ali Khan, üzüntüsünü sert bir tepkiyle gösterdi. Virüs testlerinin ve aşılamanın durdurulmasını isteyen Khan, aşıların içerisinde ne olduğunun bilinmediğini ve kimsenin korona olmayacağını söyledi. İçindeki tüm sinir boşaltan Vivek, test ve aşıya karşı söylemler belirtti.

'Chinna Kalaivanar' adıyla biliniyor

19 Kasım 1961 tarihinde Hindistan’ın Kovilpatti kentinde dünyaya gelen Tamil Vivek, oyunculuğa Bollywood sinemasında başladı. Rol aldığı filmlerde sosyal reformatif diyaloglarda bulunan karakterlere hayat veren Vivek, hayranları tarafından 'Chinna Kalaivanar' adıyla bilinmeye başladı. 2009 yılında Padma Shri Ödülü alan Vivek, Sivalji, Bigil, Anniyan, Dhool, Aathi gibi filmlerde rol aldı. 

Yorumlar (0)