WhatsApp'ın yeni özelliği kullanımda

Mesajlaşma uygulaması Whatsapp, rakipleri olan Telegram ve Signal'de kullanılan bir özelliği devreye soktu. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar, önemli gördükleri şeyleri not almak için kendilerine mesaj gönderebiliyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.11.2022, 11:43 Hakan Öksüz
WhatsApp'ın yeni özelliği kullanımda

Son yıllarda milyonlarca kullanıcısını mesajlaşma uygulaması Telegram'a kaptıran WhatsApp, yeni geliştirmelerle cazibesini korumak istiyor. Uygulama geliştirme çalışmalarına devam eden WhatsApp, son olarak mesajlara emoji ile yanıt verme özelliğini aktive etmişti. WhatsApp'ın çatı şirketi Meta, yeni geliştirmelerle ilgili duyurular yapıyor.

Önceki haftalarda test edilmeye başlanmıştı

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu platform, üzerinde çalışma yapılan yeni bir özelliğini duyurdu. Yeni özelliğin gelmesiyle birlikte kullanıcılar, kendilerine mesaj gönderebilmeye başladı. Önceki haftalarda bazı kullanıcıların denemesi için uygulamaya konulan özelliğin, tüm kullanıcılar için açıldığı kaydedildi.

Kullanıcılar, kendilerine not gönderebiliyor

Söz konusu yeni özellik, uygulamanın Android beta sürümünde yer aldı. Daha sonra bakmayı düşündüğü şeyleri bir yere kaydetmek isteyen kullanıcılar, linkleri bu özellik sayesinde kendilerine mesaj olarak gönderebilecek. Önemli bağlantıları not almak isteyen kullanıcılar, bu özelliği halihazırda Telegram ve Signal gibi uygulamalarda kullanıyor. 

Signal gibi bazı uygulamalarda da kullanıcılar kendilerine mesaj gönderebiliyor. Bu özellik, önemli şeyleri not almak için sıkça kullanılıyor.

Yorumlar (0)