Telegram ve Skype’da olan özellik WhatsApp’a geliyor

Uygulamaya devamlı olarak geliştirme getiren WhatsApp, kullanıcıların yolladıkları mesajları düzenleyebileceği bir özellik getirmeyi planlıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 17.10.2022, 10:48 18.10.2022, 08:30
Telegram ve Skype’da olan özellik WhatsApp’a geliyor

WhatsApp uygulamasına devamlı bir şekilde yeni özellikler getiren geliştirici takım, mesajların emoji ile cevaplanmasına olanak veren özelliği faaliyette sokmuştu. Meta çatısı altında bulunan uygulama, şu anda da mesaj düzenleme özelliğini aktif hale getirmeye hazırlanıyor.

Bir devir kapanıyor

Gelen özellik ile beraber kullanıcılar, yolladıkları mesajları kısa bir süre içerisinde değiştirilebilecek. Bu şekilde hatalı olarak yazılmış olan mesajın doğrusunu yeniden yollama devri bitmiş olacak.

Düzeltme süresi kısıtlı olacak

Diğer bir taraftan kullanıcılar, yollamış oldukları bir mesajı sadece 15 dakika içerisinde düzenleyebilecek. Bu sürenin ardından düzeltme özelliği kullanılamayacak. Düzeltilmiş olan mesajların hemen sağ alt tarafında "düzeltildi" ibaresi bulunacak ve bu ifadeyi karşı taraf görebilecek.

WhatsApp tarafından yeni getirilen söz konusu bu özellik Telegram ve Skype gibi farklı anlık mesajlaşma alanlarında daha öncesinde de kullanılıyordu.

Yorumlar (0)