Oppo Türkiye pazarından memnun!

Çinli teknoloji markası Oppo’nun Türkiye Şubesi Genel Müdürü Weijian Zhou, Türkiye halkının Oppo ürünlerine olan ilgisinden memnun olduklarını ifade etti.

BİLİM-TEKNOLOJİ 29.12.2019, 15:21
Oppo Türkiye pazarından memnun!

2004 yılında Çin’de kurulan Oppo akıllı telefon üretici şirketler arasına girmeyi başardı. Oppo Türkiye Şubesi Genel Müdürü Weijian Zhou, bu yıl Türkiye pazarında gerçekleştirilen satıştan memnuniyet duyduklarını aktardı.

Oppo, gelişmiş özelliklere sahip ürünlerle Türkiye piyasasının ilgisini hızla çekmeyi başardı. Şirketin aynı gün içerisinde piyasaya sürdüğü Reno ve Reno 3 Pro modellerinde 5G bağlantılarının kullanıma açık olması da Türk pazarında öne çıkma nedenlerinden biri oldu.

Ürün yelpazesini artırdılar

Türkiye’de piyasaya sürdükleri ilk modeller olan RX17 Pro, RX17 Neo ve AX7’den sonra ürün yelpazelerini artırdılar. Oppo markası bu sayede ürün çeşitliliği olarak da yaygınlaşmayı başardı.

Diğer akıllı ürünler de üretilecek

2020 yılında önemli atılımlar yapılacağını ifade eden Zhou, ürün çeşitliliğinin artırılıp şirketin tanınırlığı daha güçlü kılacaklarını söyledi ve önümüzdeki dönemlerde akıllı saat, akıllı gözlük ve kulaklık modelleriyle de ön plana çıkılacağını da ayrıca ekledi.

DSS teknolojili telefon üretilecek

Zhou, şirketin aynı zamanda "Dinamik, Spektrum, Paylaşımı" manasına gelen "Dynamic, Spectrum, Sharing-DSS" teknolojisini kullanarak akıllı telefon üreteceğini de belirtti.

Oppo 2 hafta kadar önce dünyanın ilk DSS 5G aramasını başardığını açıklamıştı.

Yorumlar (0)