NASA astronotundan 'Atatürk'lü paylaşım

Amerikalı astronot Shane Kimbrough, İstanbul'un Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekilmiş görselleri paylaşarak, "Muhteşem görünüyorsun Türkiye..." notunu düştü. "İkinci görselde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nu görebilirsiniz. Stadyum, ismini Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ten almıştır." dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 19.07.2021, 20:57 21.07.2021, 09:38
NASA astronotundan 'Atatürk'lü paylaşım

ABD'li NASA astronotu Shane Kimbrough, kişisel Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği son paylaşımında ülkemize de yer verdi. 

Mustafa Kemal Atatürk detayı

Kimbrough, "İstanbul, Türkiye uzaydan muhteşem görünüyor. İkinci görselde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nu görebilirsiniz. Stadyum, ismini Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ten almıştır." sözlerini sarf etti.

Sık sık paylaşımda bulunuyor

NASA'da (Uluslararası Uzay İstasyonu) astronot olarak görev yapan Shane Kimbrough, son paylaşımında Atatürk Olimpiyat Stadyumu ile İstanbul Boğazı'nın görüldüğü Türkiye'ye de yer verdi. 

Astronot, 12 Temmuz tarihinde yine sosyal medya hesabı üzerinden, "Güneş ışınları güneş panellerinden yansırken gün doğumunu yakaladım." notuyla Güneş'in doğuşunu çektiği bir fotoğraf paylaşmıştı.

Yorumlar (0)