Musk-Zuckerberg kafes dövüşü nerede yapılacak? "Antik Roma'daki gibi olacak"

Elon Musk, Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşüne dair bilgi verdi. Dövüşün UFC tarafından düzenlenmeyeceğini kaydeden Musk, "Tıpkı Roma dönemindeki gibi her şey antik olacak." dedi. Edinilen bilgilere göre merakla beklenen dövüş, İtalya'da yapılacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 12.08.2023, 11:41 Hakan Öksüz
Musk-Zuckerberg kafes dövüşü nerede yapılacak? "Antik Roma'daki gibi olacak"

Twitter'ı satın alarak sosyal medya platformları Facebook ve Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg'e rakip olan milyarder girişimci Elon Musk, kafes dövüşü teklifinde bulunmuştu. Musk'ın gönderisini alıntılayan Zuckerberg, "Konum gönder" diyerek teklifi kabul etmişti.

Sahibi olduğu Twitter'ın adını "X" olarak değiştiren Elon Musk, heyecanla beklenen kafes dövüşü hakkında bilgi verdi. Dövüşün UFC tarafından değil, kendisi ve Zuckerberg'in vakıfları tarafından yönetileceğini vurgulayan Musk, maçın nereden yayınlanacağı da açıklandı.

Elon Musk: "Destansı bir yer üzerinde anlaşıldı"

Maçın "X" platformu ile Meta üzerinden canlı yayınlanacağını kaydeden Musk, "Modern şeyler olmayacak. Tıpkı Roma dönemindeki gibi her şey antik olacak. İtalya'nın başbakanı ve Kültür Bakanı ile konuyu görüştüm. Dövüşün yapılacağı destansı yer üzerinde anlaşma sağlandı." açıklamasında bulundu.

İtalya'da 26 Ağustos'ta yapılması beklenen dövüşe hazırlanan Elon Musk, "Antrenmana vaktim olmadığından dolayı ağırlık setlerini ofise taşıdım. Gün içinde çalışıyorum." diye konuşmuştu.

Zuckerberg'in Brezilya jiu jitsuda mavi kuşağı var

Dövüşe hazır olduğunu belirten Zuckerberg, "26 Ağustos tarihini önerdim ama yanıt gelmedi." demişti. Alex Volkanovski ve Israel Adesanya gibi önemli UFC dövüşçüleriyle antrenman yaptığı fotoğrafı paylaşan Zuckerberg'in, Brezilya jiu jitsuda mavi kuşağı bulunuyor.

Yorumlar (0)