İşte Steam’in Cadılar Bayramı indirimleri!

Steam Cadılar Bayramı özel indirimleri başladı. Dün başlayan indirimler 1 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ 29.10.2019, 15:30
İşte Steam’in Cadılar Bayramı indirimleri!

Steam’in beklenen Cadılar Bayramı indirimi başladı. Her sene yapılan indirimlerin dışında bu yıl da büyük indirimler paylaşılıyor. Dünden beri mağazaya ulaşılamıyor. Peki Steam’da hangi oyunlar indirime girdi?

Her sene olduğu gibi indirimlerin başlamasıyla mağaza erişilemez hale geldi. Milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir merakla beklenen oyunları almak için mağazaya akın eden oyuncular sebebiyle Valve sunucuları çöktü. Şu anda mağazaya ulaşılabiliyor fakat Cadılar Bayramı sayfasının bir kısmı görüntülenemeyebiliyor.

Yıl içerisinde belirli dönemlerde yapılan bu dev indirim günlerinde siteye erişim oldukça zorlanıyor. İlk günkü yoğunluk nedeniyle genelde alışveriş 2. Gün devam ederek hızlanıyor.

Steam’in Cadılar Bayramı’ndan sonraki indirimleri ise 2019 Kış İndirimleri olarak açıklanacak.

İndirimler 28 Ekim Pazartesi – 1 Kasım Cuma tarihleri arasında geçerli. Bu arada şu konuyu da hatırlatmakta fayda var. İndirimli olarak satın alınan ürünlerin indirim bittikten sonra iade edilmek istenildiğinde iade fiyatı indirimli olarak satın alınan fiyatı olacak. Yani indirimli olarak alıp indirimsiz olarak iade etmek söz konusu olmayacak.

Steam’in Cadılar Bayramı özel indirimlerine site sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)