iOS için bir uygulama daha karardı

Karanlık mod desteği iOS platformunda artık Microsoft Office için de geldi. Bundan sonra Office programlarını da karanlık modda kullanmak mümkün olacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 17.10.2019, 11:30
iOS için bir uygulama daha karardı

Karanlık mod günümüzün mobil uygulama kanadında çok kullanılan özelliklerinden biri. Şirketler de karanlık modunu birçok uygulama için getirmeye çalışıyor. Uzun bir zamandır merakla beklenen Office için karanlık mod desteği de artık iPhone ve İPad için sunuldu.

Karanlık mod desteği artık Office uygulamalarında

Pek çok kullanıcının gündüz gece ayırt etmeden kullandığı karanlık mod özelliği çok sayıda uygulamaya entegre ediliyor. Microsoft tarafından masaüstü kullanıcıları için sunulan karanlık mod desteği iPad ve iPhone kullanıcıları için paylaşıldı.

Gelen güncelleme ile birlikte Microsoft Wor, PowerPoint, Excel, Outlook ve One Note uygulamaları artık iOS 13 ve iPadOS için karanlık modları destekleyecek.

Office uygulamalarınızı güncelledikten sonra programın genel sistem kullanımınıza göre karanlık modu otomatik olarak aktif etmek özelliği de bulunuyor. Güncellemeyle birlikte artık kullanıcıların rahat bir mobil kullanım deneyimini yaşamasının önündeki engellerde büyük oranda azalacağa benziyor.

Yorumlar (0)