PUBG hava saldırılarını başlatan yeni güncellemesini duyurdu

Daha önce bazı yeniliklerin kullanıcılarla paylaşıldığı PUBG Mobile 0.15.0 güncellemesi sonunda yayınlandı. Oyuna gelen güncellemeyle birlikte PUBG helikopter aracı da dahil oldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 17.10.2019, 14:30
PUBG hava saldırılarını başlatan yeni güncellemesini duyurdu

Battle Royale furyasına dahil olan Call of Duty: Mobile a karşı bir hamle yapması beklenen PUBG Mobile sonunda kullanıcılarını oyunda tutmak üzere stratejik güncelleme hamlesini yayınladı. Yeni güncelleme uygulama marketlerinde indirilebilir duruma geldi.

PUBG Mobile 0.15.0 ile helikopter desteğine kavuştu

PUBG Mobile’a gelen güncellemeyle birlikte sürekli olarak yenilikler geliyor. En son PUBG Mobile güncellemesi ile uzun zamandır beklenen PUBG helikopter aracı da oyunculara dahil edildi.

Yeni güncellemeyle neler eklendi?

Sahadan helikopter alarak çatışmaya girebilmek hiç şüphesiz güncellemenin en önemli parçasını oluşturuyor. Bununla birlikte yeni ve ağır silahlar, ölen arkadaşın kimlik kartlarını toplayarak iletişim kulelerinden tekrar canlandırmaya imkan tanımak gibi özellikler de diğer önemli yenilikler arasında biliniyor. Bununla birlikte Araç Tamir Paketi de oyuna ekleniyor. Artık lastik ve araç hasarları da tamir edilebiliyor.

Yeni güncellemeyle binalara ve konteynerlara tırmanmak mümkün oluyor.

Daha önce araçların yakıtlarını doldurmaya yarayan yakıt bidonları da artık silah görevi görecek. Bunlara ateş edildiğinde yakındaki düşman zarar görebilecek.

RPG-7, M3E1-A, M79 Bomba Atar gibi silahlarla oyun daha da zenginleştirildi.

Oyuna helikopterle birlikte Hava Saldırısı Sinyali göndermek de mümkün hale geldi.

Bu ve bunun dışında birçok yeniliğin olduğu PUBG’nin güncellenmiş versiyonlarını marketlerden indirebilirsiniz.

Yorumlar (0)