Instagram’a yeni güncelleme: Hikaye paylaşanlar çok sevinecek

Instagram kullanıcılarının merakla beklediği özellik nihayet sessiz sedasız kullanıma sunulmaya başlandı. Artık kullanıcılar, bu yeni ve faydalı özellik sayesinde hikayelerini izleyen kişiler arasında arama yapabilecekler.

BİLİM-TEKNOLOJİ 05.06.2023, 11:44 06.06.2023, 09:10
Instagram’a yeni güncelleme: Hikaye paylaşanlar çok sevinecek

Son zamanların en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulamalarından biri olan Instagram, yenilikçi özellikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Kullanıcıların beklentilerini karşılamak adına sürekli olarak geliştirmeler yapılıyor.

Instagram, geçtiğimiz günlerde GIF'lerle yorum yapabilme özelliğini duyurarak kullanıcıların ilgisini çekmişti. Şimdi ise uzun zamandır talep edilen bir özelliği hikaye bölümüne ekledi.

Instagram Hikayeler'de arama devri

Mevcut durumda Instagram kullanıcıları yayınladıkları hikayelerin kimler tarafından görülebildiğine bakabiliyor. Fakat bunu görebilmek için kullanıcılar, listeyi tamamıyla kontrol etmek zorunda kalıyor.

Yeni gelen güncelleme ile beraber, hikayeleri kimlerin gördüğüne ulaşmak daha kolay bir hale geliyor. Kullanıcılar, ekranın üst bölümünde yer alan arama çubuğu ile beraber, kimlerin hikayeyi gördüğünü yazarak bulabilecek.

Yorumlar (0)