İçerik üreticileri, kazançlarını Snapchat ile artıracak

Süreli mesajlaşma özelliği ile ön plana çıkan Snapchat, içerik üreticilerinin yüksek oranda kar elde etmesini sağlayacak yeni sistemle “Merhaba!” demeye hazırlanıyor. Artık hikaye içinde gösterilen reklamlar sayesinde üreticiler, daha fazla kazanç elde edecek. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.02.2022, 11:25 17.02.2022, 10:56
İçerik üreticileri, kazançlarını Snapchat ile artıracak

Bir dönem oldukça popüler olan, süreli mesajlaşma özelliği bulunan ve ekran görüntüsü alındığında haber veren uygulama olarak ön plana çıkan Snapchat, son dönemlerde düşen popülerliğini yeniden artırmaya çalışıyor. Bunun için farklı yöntemler geliştiren uygulamada artık içerik üreticilerinin devri başlıyor. 



Üreticiler, daha fazla para kazanacak 

İçerik üreticilerinin reklam alarak para kazanmasını sağlayan sosyal medya uygulaması, bundan sonra üretici kesimin daha fazla para kazanabileceğini duyurdu. Şu anda ABD’deki içerik üreticileri tarafından test edilen yenilik, hikayeler arasında ve hikaye içinde çıkan video ve görseller ile verilen reklamlardan daha fazla ücret alınmasını kapsıyor. Snapchat bu reklamlardan gelen gelirlerin büyük kısmını içerik üreticileriyle paylaşacağını belirtiyor.  



İzleyici ve gönderi sayısına göre para ödenecek 

Önümüzdeki aylarda diğer ülkelerin kullanımına da açılacak olan bu sistemde içerik üreticilerinin daha fazla para alması için hem izleyici hem de gönderi sayılarının daha fazla olması gerektiği ifade ediliyor.  

Yorumlar (0)