Huawei CEO’su iPad tablet kullanıyor!

Daha önce çocuklarının Huawei değil iPad tablet kullandığını açıklamasını yapan Huawei CEO’su Ren Zhengfei’nin şimdi de kendisinin iPad kullandığı görselleri ortaya çıktı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 26.10.2019, 12:00 26.10.2019, 06:48
Huawei CEO’su iPad tablet kullanıyor!

Akıllı telefon şirketleri önemli bir rekabet içerisinde bulunurken sadece sektörün büyük oyuncuları değil aynı zamanda küçük şirketlerde en iyiler sıralamasında yer alabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Üstelik buna sebep olan akıllı telefonların yükseliş mantığı da oldukça işi zorlaştırıyor. Zira kullanıcılar tarafından sürekli daha iyi donanıma sahip telefonlar dikkat çekiyor ve şirketler de yüksek donanım özellikleri sağlarken bir yandan fiyatları indirmeleri gerekiyor.

Akıllı telefon pazarının 2 önemli temsilcisi Apple ve Huawei arasında da bahsettiğimiz bu rekabet kat kat yaşanıyor. Çoğu zaman bu rekabet şirket yetkilileri tarafından da dillendiriliyor. Fakat bu defa yaşanan olay sadece iki firma arasında değil olaya tüketicileri de katacak gibi duruyor.

Huawei’nin CEO’su Ren Zhengfei, açık sözlü ve efendi oluşuyla dikkatleri şimdiye kadar üzerine çekmişti. Zhengfei yaptığı açıklamalarda çocuklarının Huawei değil Apple’ı kullandıklarını ve onlara birer iPhone edindiğini açıklamıştı. Fakat öyle görülüyor ki Zhengfei’nin ailesinde Apple’ı kullanan yalnızca çocukları değil, kendisi de bulunuyor.

Ren Zhengfei’nin havalimanındaki güvenlik biriminden geçerken fotoğrafları internete yayıldı. Fotoğraf üzerinde Zhengfei kontrol noktasında çantasındaki teknolojik ürünleri çıkartıyor ve dikkatli bakıldığında bu ürünlerden bir tanesinin de iPad olduğu görülebiliyor.

Zhengfei’nin Apple tableti kullanma nedeni bilinmiyor. Huawei’nin CEO’su bu durumu çok da önemsemiyor olabilir ya da tablet alanında Apple’ın daha iyi olduğu kanaatinde olabilir. Zhengfei, neden iPad kullandığına ilişkin bir açıklama yapmazken, fotoğraf sosyal medyada kafaları bir hayli karıştırdı.

Yorumlar (0)