En Sevilen Çizgi Film Karakterleri

Çizgi film seyretmek, çocuklar ve çocuk kalanlar için en büyük zevklerden birisidir. Aslında çizgi film izlemenin bir yaşı yoktur. Bazı çizgi filmler vardır ki, hemen hemen her yaş kitlesine hitap eder.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.02.2021, 22:35
En Sevilen Çizgi Film Karakterleri

Çizgi film seyretmek, çocuklar ve çocuk kalanlar için en büyük zevklerden birisidir. Aslında çizgi film izlemenin bir yaşı yoktur. Bazı çizgi filmler vardır ki, hemen hemen her yaş kitlesine hitap eder. Tabii bir de nostalji çizgi filmler vardır. Bu tarz çizgi filmleri de insan kaç yaşında izliyor olursa olsun hep aynı zevki alır. İşte geçmişten günümüze en çok sevilen çizgi film karakterleri:

Bugs Bunny: Bugs Bunny, en sevilen çizgi film karakterlerinden birisidir. İlk olarak 1940 yılında piyasaya sürülen Bugs Bunny, aradan onca yıl geçmesine rağmen hala popülerliğini korumaktadır. Naber cınım? Sözleri ile kalpleri fetheden Bugs Bunny, önümüzdeki yıllarda da popülerliğini koruyacak gibi duruyor.

Mickey Mouse: Mickey Mouse, Walt Disney şirketi tarafından ilk olarak 1928 yılında yaratılmıştır. Gösterime girdiği ilk günden beri çok sevilen bir karakter olan Mickey, yıllar geçmesine rağmen popülerliğini korumaktadır. Mickey karakteri, özellikle çok iyiliksever ve sempatik bir karakter olduğu için çocuklar tarafından oldukça sevilmektedir.

Temel Reis: Temel Reis karakterini sevmeyen yoktur herhalde J. Güce ihtiyaç duyduğu zamanlarda hemen kutusundaki ıspanağı yiyen ve kaslarını şişiren bu karaktere özellikle erkek çocukları bayılırdı. Normalde ıspanağı sevmeyen fakat Temel Reis sayesinde yiyen birçok çocuk vardır. Temel Reis, sürekli ağzında tüttürdüğü piposu ile en karizma çizgi film karakterleri arasında yerini almaktadır.

Kaptan Tsubasa: Kaptan Tsubasa izleyerek futbolu seven çocuk sayısı bir hayli fazladır. Kaptan Tsubasa, harika hikâyesi ve pes etmeyen yapısı ile birlikte hemen hemen her çocuğa futbol sevgisini aşılamıştır. Tsubasa’nın en büyük hayali, dünyanın en iyi futbolcusu olmaktı ve birçok nesil, onun bu hayalini gerçekleştirmesini izleyerek büyüdü.

Yorumlar (1)
betül teke 3 yıl önce
oyun oynamak