Adobe Photoshop iPad için uygulama marketinde

iPad için Adobe Photoshop uygulaması sınırlı modellerin kullanımına sunulmak için Apple’ın uygulama marketinde yerini aldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 04.11.2019, 14:11
Adobe Photoshop iPad için uygulama marketinde

Adobe Photoshop’un iPad uygulaması Apple Store’da yerini aldı. Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddialar gerçekleşti, uygulama Apple’ın uygulama marketinde boy gösterdi.

Geçtiğimiz yıllardan beri Adobe tarafından kullanıcıların gündemi vektörel tabanlı bir grafik işleme yazılımı ile meşgul ediliyordu ve sonunda konuya ilişkin somut bir adım atıldı. Adobe Max 2019, Adobe Photoshop’a ev sahipliği yapacak.

Grafik düzenleme programı kullanıcılardan yazılımın iPad sürümü ile masaüstü sürümü arasında kullanmayı zorlaştıran farklar nedeniyle olumlu geri bildirim almamıştı.

iPad sürümünün arayüzü, Adobe’un masaüstü sürümüyle benzese bile istenilen performansa kavuşmaması Adobe yetkililerinin konuyu bir kez daha irdelemesine neden oldu ve çeşitli rötüşlar başta olmak üzere görüntü birleştirme sistemine de adapte olan şirket masaüstü sürüm özelliklerini iPad’e taşıyacak. Bununla birlikte kalem desteği sayesinde kullanıcılar çok daha iyi çizimler yapabilecekler.

Mevcut yazılımın 10.5 inçlik iPad Air ve normal iPad modellerini desteklemediğini belirtelim. iPad için Adobe Photoshop iPad mini, iPad mini 5 ve iPad Air 2 modellerini destekliyor.

Yorumlar (0)