Zonguldak’taki bu otobüste futbol, siyaset ve argo konuşmak yasak!

Zonguldak'ta özel bir halk otobüsü şoförü, yolcuların otobüs içerisinde küfürlü ve yüksek konuşmalarına engel olmak amacı ile yazılı uyarı astı.

YAŞAM 25.07.2023, 16:26 26.07.2023, 13:45
Zonguldak’taki bu otobüste futbol, siyaset ve argo konuşmak yasak!

Zonguldak’ta yaşayan 53 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Haşim Korkmaz, 102 Sokak servisini yaptığı sırada yolcuların futbol, siyaset, argo ve yüksek ses ile konuşmasından dolayı rahatsızlık duyulması üzerine otobüse yazılı uyarı astı.

Otobüsün giriş kısmına, "Bu araç içinde futbol, siyaset, yüksek ses ve küfürlü konuşmak kesinlik ile yasaktır" yazılı kağıt asan Korkmaz, yolcuların daha dikkatli davranmalarını istedi.

Gazetecilere açıklama yapan Korkmaz, toplu taşıma araçlarında yolcuların daha dikkatli ve özenli davranmaları gerektiğini ifade etti.

Kavgaya izin vermem

Söz ile uyarıları kimsenin dikkate almadığını söyleyen Korkmaz, "Durum böyle olunca ben de bu yazıyı yazmak zorunda kaldım. Yazıyı asıktan sonra ses getirdi" şeklinde konuştu.

Yazıyı astıktan sonra bazı vatandaşların kendisine teşekkür ettiğini söyleyen Korkmaz, "O tarz durumlarda kavgaya asla izin vermem. Birincisinde uyarırım, gürültü daha da artarsa ikincisinde ekmeğimden olacağımı dahi bilsem aşağı indirmek durumunda kalırım." ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)