Zincir marketten aldığı sandviç hastanelik etti

Antalya’da yaşayan genç adam, ünlü bir zincir marketten satın aldığı sandviçi tükettikten bir saat sonra gıda zehirlenmesinden şüphelenilerek hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilen genç, tükettiği sandviçin ambalajına baktığında ise son kullanma tarihinin geçtiğini gördü.

YAŞAM 05.05.2022, 18:40 06.05.2022, 10:44
Zincir marketten aldığı sandviç hastanelik etti

Söz konusu olay, Muratpaşa ilçesine bağlı Altındağ Mahallesi'nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Yıldıray Temel (30) adlı yurttaş, öğle yemeği yemek için ünlü bir zincir maketten salam ve kaşarlı sandviç satın aldı. Sandviçi tükettikten bir saat sonra fenalaşan Temel, arkadaşını arayarak hastaneye başvurdu. Burada tetkik ve tahlil işlemleri yapılan genç adama gıda zehirlenmesi yaşadığına yönelik bilgi aktarıldı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilen Temel, en son tükettiği sandviçin ambalajını bakınca son kullanma tarihinin birkaç gün evvel geçtiğini gördü.

"Şikayetçi olacağım"

Olayı anlatan genç adam, şöyle konuştu:

“Marketten salam ve kaşarlı sandviç satın aldım, kısa bir süre sonra zehirlendim. Tükettikten bir saat sonrasında baş dönmesi ve kusma oldu. Arkadaşımdan yardım istedim, o da beni hastaneye götürdü. Paketin üzerindeki son kullanma tarihine baktığımda 3 gün geçtiğini gördüm. Hastanede gıda zehirlenmesi olduğunu söylediler. Bu son derece yanlış bir şey. Bu husus hakkında şikayetçi olacağım. Lütfen herkes dikkatli olsun."

Yorumlar (0)