Zeytinburnu savaş alanına döndü

Zeytinburnu'nda karşı karşıya gelen husumetlilerin sıktığı kurşunlar, sokağı ayağa kaldırdı. Onlarca kurşunun sıkıldığı hesaplaşmada 3 kişi yaralandı.

YAŞAM 01.05.2022, 10:56 03.05.2022, 11:03
Zeytinburnu savaş alanına döndü

İstanbul Zeytinburnu'nda dün gece dehşete düşüren anlar yaşandı. Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup bir sokakta karşı karşıya geldi. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu dakikalarda sokak, kurşun sesleriyle yankılandı. 



3 kişi kurşunların hedefi oldu

Savaş meydanında onlarca kurşun gecenin karanlığına karışırken 3 kişi de kurşunların hedefi oldu. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis, sokakta geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin bacağından birinin de karnından vurulduğu belirtildi. 



Kurşunlar, araçlara zarar verdi

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinde onlarca kurşun atıldığı ve bazı kurşunların sokaktaki araçlara isabet ettiği belirlendi. Polis her yerde olay sonrasında kayıplara karışan şahısları arıyor.

Yorumlar (0)