Villa görünümlü uyuşturucu serası! Yüzlerce kenevir ele geçirildi

Operasyonlarına hız kesmeden devam eden ekipler, 2 katlı villada kenevir bitkisi yetiştirildiği ihbarı sonrasında harekete geçti. Villa içerisinde gizli bölüm oluşturulan odada yüzlerce kenevir bitkisi ele geçirildi.

YAŞAM 13.11.2022, 10:25 14.11.2022, 08:09
Villa görünümlü uyuşturucu serası! Yüzlerce kenevir ele geçirildi

Tekirdağ’ın ilçesi Marmara Ereğlisi’ne bağlı olan Çeşmeli Mahallesi'nde bulunan bir kiralık villada uyuşturucu madde üretimi yapılan bitkinin yetiştirildiğine yönelik ihbar alan Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon başlattı.

Kenevir yetiştirmek için gizli oda açtılar

Teknik ve fiziki takiplerin sonrasında jandarma ekipleri tarafından bütün hazırlıklar tamamlandı. Çalışma için yeşil ışık yakan ekipler, villaya şafak operasyonu gerçekleştirdi. Villada detaylı inceleme sağlayan jandarma ekipleri, gizli bölmeli bir oda buldu.

Villanın 2'inci katında yer alan mutfaktan geçiş yapılan gizli bir oda olduğunu tespit eden ekipler, söz konusu yere açılan kapıdan girdiklerinde kenevir serasıyla karşı karşıya kaldı. Sera şeklinde kurulan ve bölge bölge ayrılmış olan özel odalar içerisinde saksılarda ekili durumda kenevir bitkileri ele geçirildi.

İncelemeler yapılacak, imha edilecek

Konu ile ilgili K.B. isimli şahsı gözaltına alan ekipler, villa içerisinde kurulan serada toplam bin 300 kenevir bitkisine el koydu. Edinilen bilgilere göre, seradan alınan kenevirler ise gereken incelemelerin sonrasında imha edilecek.

Yorumlar (0)