Uzaktan eğitim vermek için tepeye çıktı! Kalbi dayanmadı

Kahramanmaraş'ta 50 yaşında olan bir öğretmen, uzaktan eğitim vermek için internete bağlanamaması üzerine bir tepeye çıktı. Söz konusu öğretmen, orada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.  

YAŞAM 29.09.2020, 14:45 29.09.2020, 14:53
Uzaktan eğitim vermek için tepeye çıktı! Kalbi dayanmadı

Olay, Kahramanmaraş'ın Küçüknacar Mahallesi'nde hafta sonu meydana geldi.

Onikişubat Anadolu Lisesi'nde edebiyat öğretmeni olan Aziz Serin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlatılan "uzaktan eğitim" için bilgisayarının başına oturdu.

İnternete bağlanamayınca tepeye çıkmak zorunda kaldı

Fakat 50 yaşındaki öğretmen, internet erişiminde sıkıntı yaşadı. 

Aziz Serin, saat 12.00'da öğrencilerine vereceği ders için internete bağlanabildiği bir tepeye çıktı. Söz konusu dersten sonra evine gelen edebiyat öğretmeni, diğer ders için saat 16.40 civarında tekrar aynı yere gitti. 

Hayatını kaybettiği görüldü

50 yaşındaki öğretmenin eve bir türlü dönmemesi üzerine şüphelenen yakınları, tepeye çıktı. Aziz Serin'in orada hayatını kaybettiği görüldü. 

Aziz Serin'in, ön otopsi sonuçlarına göre, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği tespit edildi. Edebiyat öğretmeninin hayatını kaybetmesi, ailesi ile mesai arkadaşlarını ve öğrencilerini üzdü. 

İkinci derse hiç giremediği anlaşıldı

50 yaşındaki öğretmenin cenazesi, Şeyhadil Mezarlığı'nda defnedildi. 

Edebiyat öğretmeninin saat 12.00'da öğrencilere uzaktan eğitim verdiği, saat 16.40'taki derse ise hiç giremediği tespit edildi.

Yorumlar (0)