Uyuşturucu kaçakçısının evinden çıkanlar şok yarattı

Beylikdüzü’nde uyuşturucu satıcısının evine düzenlenen baskında polis ekiplerini şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Detaylı yapılan aramalarda evde kalem şeklinde suikast silahı çıktı.

YAŞAM 25.03.2024, 11:33 26.03.2024, 09:04 Buse Önder
Uyuşturucu kaçakçısının evinden çıkanlar şok yarattı

Beylikdüzü'nde uyuşturucu satıcısını takip eden polis, gerçekleştirdiği operasyonda önemli bir başarı elde etti. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen M.N.F. isimli şahsı takibe aldı. Şahsın Barış Mahallesi'nde bulunan depo olarak kullandığı "zula evine" yapılan operasyonda polis, büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 470 gram esrar, 663 adet ecstasy olarak adlandırılan uyuşturucu ve 10 gram kokain bulundu. Ayrıca, hassas terazi de ele geçirilenler arasındaydı. Şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Kalem şeklinde suikast silahı ele geçirildi

Polis ekipleri tarafından yapılan detaylı aramalarda ise daha şok edici bir detay ortaya çıktı. Zehir tacirinin depo olarak kullandığı "zula evinde" kalem şeklinde bir suikast silahı ve 5 adet mermi bulundu. M.N.F.'nin daha önce uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.

M.N.F., işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yorumlar (0)