Ünlü şarkıcı ve oğlu dehşet saçtı: Pompalı ile komşularına saldırdılar!

Kayseri’de yaşanan olayda, sokak ortasında ünlü şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık ile daha önceden husumetli olduğu komşuları arasında kavga çıktı. Kavgada Işık ve oğlu, komşularına pompalı tüfeklerle ateş etti. 3’ü ağır 5 kişinin yaralandığı olaydan sonra Işık ve oğlu gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları, mahalledeki bir vatandaşın telefonuyla kaydedildi.

YAŞAM 16.08.2022, 10:33 16.08.2022, 17:40
Ünlü şarkıcı ve oğlu dehşet saçtı: Pompalı ile komşularına saldırdılar!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki dehşet verici olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Taşlı Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre daha önceden aralarında husumet olan şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın, komşuları ile yaşadıkları tartışma kavgaya dönüştü.

Tüfeklerle komşularını vurdular

Kavganın büyümesi sonrasında Metin Işık ve Mustafa Işık, komşularına pompalı tüfeklerle ateş açtı. Silahlı kavgada Mustafa Işık’ın tüfeğinden gelen saçmaların sırtına isabet ettiği belirtilen Y.M.S, göğsüne isabet eden S.N.M. ve kulağına isabet eden N.D. ağır yaralanırken, bacağına isabet eden F.D. ve Y.Y. ise hafif yaralandı.

Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi 

İhbar sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Metin Işık ve oğlu yakalandı

Polis ekipleri, sanatçı Metin Işık ve Mustafa Işık’ı yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Mustafa Işık, sağlık raporundan sonra işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, sanatçı Metin Işık ise Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Silahlı saldırı anı ise çevrede bulunan vatandaşın telefon kamerasına yansırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)