Üç küçük kızını katleden imam tutuklandı

Trabzon’a bağlı Of ilçesinde eşinden 4 aydır ayrı yaşayan ve geçirdiği cinnet ardından 3 küçük kızını dün silahla vurarak katleden Emre Göktaş, ilk ifadesinde, çocukların kendisinden soğuduğu hissettiğini söyleyerek olay anını hatırlamadığını dile getirdiği belirtildi. Göktaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YAŞAM 01.09.2021, 18:10 02.09.2021, 13:13
Üç küçük kızını katleden imam tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki imam Emre Göktaş, 12 senelik eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. İddiaya göre, eşi Sibel Göktaş, 4 aydır eşinin kendisini darbetmesi sebebiyle evlatlarını alarak evi terk ederken, bu durumu içine sindiremeyen Emre Göktaş, kendisini 2 ay evvel bir kez daha darbetti. 

Kızlarını eve getirdi

Eşinin şikayette bulunması üzerine mahkeme tarafından 1 ay süreliğine uzaklaştırma cezası alan şahıs, ayrı yaşadığı eşinden olan 3 kızını bugün Of ilçe merkezinde teslim alarak, ilçenin Uluağaç Mahallesi üzerindeki evine getirdi. 

Başlarına birer el ateş etti

Emre Göktaş, daha sonra kızları Elif (5), Hiranur (8) ve Yaren Göktaş'ı (11) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarındaki ıssız bir yere götürüp, silahla başlarına birer kurşun sıkarak katletti. Şahıs olayın ardından güvenlik güçlerine teslim olurken, talihsiz kardeşlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

"Hatırlamıyorum"

Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Emre Göktaş'ın ilk ifadesinde çocuklarının kendinden soğuduğunu düşündüğünü ve olay anını hatırlamadığını ifade ettiği öğrenildi. 

 Göktaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Yorumlar (1)
Enes 3 yıl önce
Senin ben kafanı s..