Tonlarca çöpün içinde karış karış pırlanta yüzük aradılar

Samsun'da farkında olmadan çöpe atılan iki adet pırlanta yüzüğü bulmak için belediye ekipleri seferber oldu.

YAŞAM 05.05.2021, 11:10 05.05.2021, 18:14
Tonlarca çöpün içinde karış karış pırlanta yüzük aradılar

Uzun aramalar sonucunda tonlarca çöpün arasından yüzükleri bulunan yaşlı kadın, büyük sevinç yaşayıp yüzüğünü bulan belediye personeline dua etti.

Pırlanta yüzükleri yanlışlıkla çöpe attı

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Saitbey Mahallesinde oturan Nurten Ketenci, 1 adet 5 taş pırlanta yüzüğü ve 1 adette taş pırlanta yüzüğü yanlışlıkla çöp poşetiyle beraber yeraltı çöp konteynerine attı. Yüzükleri çöpe attığını fark eden Nurten Ketenci bir süre sonra durumu İlkadım Belediyesi'ne haber vererek ekiplerden yardım istedi. 

Ekipler seferber oldu

İlkadım Belediyesi personeli vinç yardımıyla yer altı konteyner çöpünü çıkartıp yola boşalttı. Yola boşaltılan çöpler arasında ise daha sonra temizlik görevlileri pırlanta yüzükleri aramaya başladı. Yapılan uzun aramalar neticesinde pırlanta yüzükler bulunup sahibine teslim edildi. Yüzüklerinin bulunmasıyla büyük mutluluk yaşayan Nurten Ketenci ve annesi Hava Sönmez, ekiplere teşekkür etti.

Hava Sönmez, "Kızım pırlanta yüzükleri yanlışlıkla çöpe attı. Allah razı olsun belediye çalışanlarımız sayesinde yüzükler bulundu. Allah kimseyi sıkıntıda bırakmasın. Allah hepsinden razı olsun. Kızım iyiliksever bir insan. Allah’ta şimdi ona verdiklerini karşısına getirdi" dedi.

Yorumlar (0)