Sulama kanalında boğulan 8 yaşındaki çocuğun yürek sızlatan görüntüsü

Adana’da 8 yaşındaki Berat Coşan Göl, arkadaşlarıyla birlikte gittiği sulama kanalında kayboldu ve saatler sonra polis dalgıçlar, çocuğun cansız bedenine ulaştı.

YAŞAM 22.06.2021, 13:32 23.06.2021, 09:18
Sulama kanalında boğulan 8 yaşındaki çocuğun yürek sızlatan görüntüsü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Berat Coşan Göl arkadaşları ile birlikte sulama kanalına gitti.

“Beni kurtarın”

Sulama kanalına gelen Berat Coşan Göl, serinlemek istediği için kanala girdi. Akıntının olduğu kanala giren Berat Göl, girer girmez ‘Beni kurtarın’ şeklinde bağırmaya başladı. Yüzme bilmeyen arkadaşları onu kurtaramazken Berat Göl’ün kısa bir süre sonra suda kaybolduğu belirtildi. Arkadaşları büyük bir korku yaşadı ve hemen sağlık polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen dalgıç polisler, bir süre kanalda arama yaptı fakat çocuğu bulamadı. Bu sebeple savcılık kararıyla kanalın suyu kesildi. Kanalda suyun azalmasının ardından dalgıç polisler, gece saatlerinde yaptıkları aramada, 8 yaşındaki çocuğun bedenini suya girdiği bölgeden yaklaşık 200 metre uzakta buldu.

Dalgıç, çocuğu kucağında taşıdı

Sulama kanalına girdiği bölgeden 200 metre uzakta cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Berat’ın cansız bedenini, dalgıç polis kucağında taşıdı ve o anlar görenlerin içini sızlattı.

8 yaşındaki çocuğun cansız bedeni, otopsi incelemesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Ayrıca Adana’da, 2021’in başından beri 10 kişinin boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.

Yorumlar (0)