Sosyal medya fenomeni 'Ares'ten kötü haber!

Antalya’da "reklam filmi çekeceğiz" bahanesiyle iki kişi tarafından ormanlık alanda öldüresiye dövülen ve 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen Ares takma isimli sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir hayatını kaybetti.

YAŞAM 19.02.2020, 14:11
Sosyal medya fenomeni 'Ares'ten kötü haber!

Olay, 4 Şubat Salı günü Kepez ilçesindeki ormanlık alanda yaşandı.

Alınan bilgiye göre, bir süredir sosyal medyada çektiği videolarda Ares Özdemir ismini kullanan Şeyhmus Özdemir (20), Diyabakır'daki annesini arayarak "Reklam filmi çekmek için beni ajans çağırdı. Bugün sözleşme imzalayacağız" dedi.

Daha sonra iki kişiyle bir kafede buluşan Özdemir, iddiaya göre yine aynı kişilerce arabayla ormanlık alana götürülüp öldüresiye dövüldü. Genç fenomeni darp ettiği öne sürülen baba ve oğul olan V.E. ve K.E.'yi gözaltına alındı, ardından da tutuklandı.

3 gün önce beyin ölümü gerçekleşmişti

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 15 gündür tedavi gören Özdemir, sabaha karşı hayatını kaybetti. Hastanedeki işlemlerinden sonra morga kaldırılan gencin cenazesi, yakınları tarafından teslim alınacak.

Acılı anne, "Bana evlat acısı yaşatmayın" demişti

"Allah rızası için kim ne yapabiliyorsa gelsin, doktor istiyorum" diyerek feryat eden acılı anne Sultan Kızılay, "Bu çocuğu yaşatacak bir doktor istiyorum. Bana evlat acısı yaşatmayın. Ne olur yalvarıyorum. Duyun benim sesimi. Duyun duyun duyun. Evladım gidiyor. Hala kalbi çarpıyor. Hala benim bir umudum var. Gerekirse benim beynimi çıkarın ona takın. Beyin nakli yapın. Ne istiyorsanız ben hazırım, ne olur Allah rızası için. Allah rızası için oğluma yardım edin. Bir doktor istiyorum. Tamam sakat olsun, ama ölmesin ben ona bebek gibi bakarım. Yavruma, çocuğuma bebek gibi bakarım. Ölmesin benim çocuğum. Kurban olduğum Allah için biri benim sesimi duysun. Benim çocuğum 12 gündür burada, ben onu bir umutla bekliyorum. Ben yavrumu bir umutla bekliyorum. Ne olur bana yardım edin." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)