Şırnak’ta taciz iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi

Şırnak'ın ilçesi Silopi’de bir genç kıza sözlü taciz girişiminde bulunduğu öne sürülen kişiye linç girişimini polis ekipleri durdurdu.

YAŞAM 28.08.2022, 14:18
Şırnak’ta taciz iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi

Olay, Şırnak’ın ilçesi Silopi’ye bağlı Sanat Sokağı’nda akşam saatlerinde gerçekleşti. R.S. (19) isimli genç kız, İ.Ç. (34) isimli kişinin kendisine cinsel içerikli cümleler kurduğunu dile getirdi ve çığlık atarak etraftakilerden yardım istedi.

Çığlık atıp yardım istedi

Genç kızın çığlıklarını duyan bölge halkı yakaladıkları İ.Ç.’i yakalayıp yere yatırdıktan sonra darp etmeye başladı. İhbarın sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. İ.Ç.’yi insanların elinden zorla kurtaran ekip, şahsı bir binaya götürdü ve güvenlik tedbiri aldı. Çevredekilerden aldığı darbeler sonucu yaralanan İ.Ç.’ye ilk müdahale bina içerisinde sağlık görevlileri tarafından yapıldı.

Polisler götürmek istedi, ortalık savaş alanına döndü

Müdahalenin sonrasında ekipler tarafından zırhlı araca bindirilmek istendiği esnada, genç kızın akrabalarının ve ailesinin de bölgeye gelmesi ile birlikte ortalık savaş alanına dönüştü. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu olay durulurken, İ.Ç. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi. Polis ekipleri konu ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (1)
Sema kaçar 2 yıl önce
Herkes kendi cezasını kesecek o duruma gelindi sapıklara ceza yok kontrollü Serbest geziyor bir çoğu