Şehirler arası yollara dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bazı kesimlerinde ulaşım kontrollü ya da alternatif yollar üzerinden sağlanıyor.

YAŞAM 23.02.2020, 10:13
Şehirler arası yollara dikkat!

KGM (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durum bülteninde yer alan bilgilere göre, Adapazarı-Kaynarca yolunun 30-32. kilometreleri arasında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı sebebiyle ulaşım alternatif yola (servis yolu) yönlendiriliyor. 

Torbalı-Ödemiş yolunun 52-60. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmalarından ötürü ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Bozkır-Hadim yolunun 26-40. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Ankara-Konya yolunun 14. kilometresindeki yapım çalışmaları sebebiyle Ankara-Konya istikametinde ulaşım alternatif yola (servis yolu) yönlendiriliyor. 

Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48. kilometreleri arasında alt geçit yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kayseri-Sivas yolunun 19-21. kilometreleri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 32-35. kilometreleri arasında heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü yapılıyor.

Yorumlar (0)