Sarı ve yeşil renkler, Tekirdağ’a baharı getirdi!

Trakya’nın bahar aylarında renkli bir hale bürünen ve Tekirdağ’da bulunan kanola tarlaları, adeta sarıya boyandı. Sarı ve yeşil renklerin bir araya gelmesiyle bambaşka bir görsellik kazanan tarlalar, drone ile havadan görüntülendi.

YAŞAM 04.05.2021, 14:47 05.05.2021, 15:24
Sarı ve yeşil renkler, Tekirdağ’a baharı getirdi!

Trakya’nın gözde şehirlerinden Tekirdağ’daki kanola tarlaları adeta baharı selamladı. Ayçiçeklerinin yer aldığı kanolalar, adeta tarlaları sarı renkle boya etti. Drone ile havadan görüntülenen tarlalar, adeta yeşil renkle sarı rengin savaşına sahne oldu. Son yıllarda Tekirdağ’ın yanı sıra Kırklareli ve Edirne’de görülen kanola tarlaları, Trakya bölgesini adeta sapsarı hale çevirdi. Kentlerin ilçeleri ve mahallelerinde alternatif olarak ekilen ve sayısı gittikçe artan kanola tarlaları, bambaşka bir hal aldı. 



Tabiatın farklı renkleri bir araya geldi

Havadan görüntülenen kanola tarlaları, sarı ve yeşilin adeta savaşına sahne oldu. Yemyeşil buğday tarlaları ve sapsarı çiçeklere sahip kanola tarlaları, yan yana ahenkli bir görüntü oluşturdu. Tabiatın güzellikleri bu şekilde bir araya gelirken, doğanın her bir rengi de bir araya gelerek ilginç bir renk cümbüşü oluşturmuş oluyor. 

Enfes görüntüler oluştu

Ayçiçeklerinin yerini alan kanolalar, aslında yağ bitkisi olarak da kullanılıyorlar. Enfes görüntüler oluşturan kanola çiçekleri, sarı ve yeşil renkler, havadan bakıldığında bambaşka bir görüntü oluştururken, drone ile havadan tarlalardan enfes görüntüler oluştu. Baharı müjdeleyen sarı ve yeşil renkli tarlalar, renk cümbüşüne sahne oldu.

Yorumlar (0)