Samsun'da hastanede hastaya tecavüz etti

Samsun'da görev yaptığı hastanede tedavi gören bir kadın hastaya, hastane içinde tecavüz ettiği öne sürülerek yargılandığı mahkeme tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırılan 2 çocuk babası hasta bakıcı, JASAT timince yakalanıp cezaevine nakledildi.

YAŞAM 07.05.2021, 00:16 07.05.2021, 14:57
Samsun'da hastanede hastaya tecavüz etti

Korkunç olay, İlkadım ilçesine bağlı Hastane Mahallesi'nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde 2014 senesinde meydana geldi. 

20 yıla mahkum edildi

Edinilen bilgilere göre, tecavüz olayından 8 gün evvel Sinop'tan tedavi için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne başvuran ve olayın yaşandığı tarihte 30 yaşında olan C.K. isimli kadın, memur kadrosunda yer alan fakat hastanede hasta bakıcı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası C.H.'nin (57) kendisini kapalı hastaların olduğu bölüme atmakla tehdit edip tecavüz ettiğini öne sürdü. Şikayet üzerine emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan ve tutuklanan şahıs, yargılandığı Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi. 

Tutuklandı

Cezaevinden salıverildiği öğrenilen C.H.'nin 20 yıl hapis cezası kesinlik kazanınca, şahıs hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) timi ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri C.H.'yi yakalayarak karakola getirdi. 

Bugün Samsun Adliyesi'ne getirilen C.H., işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne hapsedildi. 

Yorumlar (0)