Sahte kimlikle kendisini tanıttı, ev arkadaşının 130 bin lirasını çalıp kaçtı!

Sakarya'da bir fabrikada çalışan 36 yaşındaki Celal Yardımcı'nın 10 senedir ev almak için biriktirdiği 130 bin lirasını ev arkadaşı çalarak kayıplara karıştı.

YAŞAM 12.11.2020, 13:49
Sahte kimlikle kendisini tanıttı, ev arkadaşının 130 bin lirasını çalıp kaçtı!

Sakarya Arifiye'de yaşayan ve bir fabrikada çalışan 36 yaşındaki Celal Yardımcı, 1 senelik ev arkadaşı tarafından dolandırıldığını iddia etti.

130 bin lira parası arkadaşı tarafından çalındı

Ev alabilmek amacıyla 10 senedir biriktirmiş olduğu 130 bin TL'yi oturmuş olduğu evin kombi dolabına koyan ve ardından dolabınnkapısını kilitleyip müteahhitle görüşmek amacıyla evden çıkan Celal Yardımcı o esnada arkadaşı tarafından parasının çalındığını ifade etti.

Sahte kimlik kullanıyormuş

Yardımcı'ya kendisini Emin Akpınar olarak tanıtan kişinin asıl kimliğinin ise Ferdi Ustabaş olduğu ve öncesinde dolandırıcılıktan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Yardımcı, kayıplara karışan kişinin aynı şekilde başkalarını da dolandırma ihtimaline dikkat çekerek, hemen yakalanması amacıyla yetkililerden yardım istedi.

"Rüyalarıma giriyor, psikolojim bozuldu"

Yardımcı olaya ilişkin dava açtığını kaydederek, pandemi süresinde mahkemelerin ertelenmesi sebebiyle ilk celsenin aralık ayında olacağını kaydetti.

Dolandırıldığı günün sonrası maddi ve manevi olarak sıkıntılarının yanında psikolojik olarak da problemler yaşadığını söyleyen Yardımcı dolandırılması olayının geceleyin rüyalarına girdiğini söyledi.

Yardımcı olay gününü şöyle anlattı:

"Paranın yerini biliyordu"

"10 senelik birikimim uçtu gitti"

Yorumlar (0)