Sahte içki ölümleri durdurulamıyor! 3 kişi daha yaşamını yitirdi

Bursa'da sahte içki zehirlenmesi sebebiyle yaşamını yitiren kişi sayısı 3 oldu. 

YAŞAM 16.12.2020, 12:35
Sahte içki ölümleri durdurulamıyor! 3 kişi daha yaşamını yitirdi

Türkiye'de sahte içki zehirlenmeleri can almaya devam ediyor.

Bursa'da sahte içki zehirlenmesi sebebiyle bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylece söz konusu şehirde sahte içki 3 can almış oldu. 

39 yaşındaki İrfan Ç. sahte içki zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye götürüldü. Yoğun bakım servisine alınan vatandaş hayatını kaybetti. 

11 vatandaşın Çekirge Devlet Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu ve söz konusu vatandaşlardan 6'sının durumunun ciddi olduğu bildirildi. 

U.K. ile E.O.'nun sahte içki sattıkları gerekçesiyle polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı ve emniyete götürüldüğü bildirildi. U.K. ile E.O.'nun emniyette yapılan işlemlerinin sürdüğü aktarıldı. 

U.K. ile E.O.'dan başka kişilerin de sahte içki alıp almadıklarını tespit etmek için polis ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğü ifade edildi. 

Ne olmuştu?

Bursa'da 59 yaşındaki Mehmet İ., 37 yaşındaki Ferdi N., 39 yaşındaki İrfan Ç., 36 yaşındaki B.E., 51 yaşındaki M.T., 43 yaşındaki E.A., 52 yaşındaki A.G., 58 yaşındaki M.D., 49 yaşlarındaki F.D.Y., G.M., R.H. ve M.Ö.K., 44 yaşındaki T.M. ve 51 yaşındaki S.Ç. sahte içki tüketiminden sonra fenalık geçirmiş, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı.

59 yaşındaki Mehmet İ. ile 37 yaşındaki Ferdi N. dün yaşamını yitirmişti. 

U.K. isimli şüpheli, internetten sipariş ettiği maddeyi etil alkol olarak bildiğini ve bu maddeden 50-60 litre satın aldığını söylemişti. Siparişlerin İstanbul'dan geldiğini belirten U.K., kargoyla ulaşan içkilerin satışını farklı insanlara gerçekleştirdiğini ifade etmişti. Bunun üzerine U.K.'den içki alan 4 vatandaşın ikamet ettiği konutlar güvenlik güçleri tarafından tespit edilmiş, 30 litrelik sahte içki henüz satın alınmadan bulunmuştu. 

Yorumlar (0)