Sahilde doğum günü partisi ölümle sonuçlandı: Doğum gününde hayatını kaybetti

İstanbul’un Silivri ilçesinde, doğum günü kutlaması için sahilde toplanan gençler ile o esnada sahilden geçen bir grup arasında kavga çıktı ve kavgada talihsiz genç, doğum gününde hayatını kaybetti. 

YAŞAM 19.05.2021, 17:29 20.05.2021, 17:27
Sahilde doğum günü partisi ölümle sonuçlandı: Doğum gününde hayatını kaybetti

İstanbul’un Silivri ilçesinde yaşanan olayda, doğum günü partisi için sahile gelen bir grup ile o esnada oradan geçen bir diğer grup arasında tartışma yaşandı.

Doğum gününde hayatını kaybetti

Silivri’de bir grup genç, arkadaşları 23 yaşındaki Mertcan K’nin doğum gününü birkaç gün önceden kutlamak amacıyla sahilde toplandı. O esnada sahilden geçen bir diğer grupla doğum günü için toplanan grup arasında bir tartışma yaşandı. 

Bir anda büyüyen tartışmada kavgaya dönüştü ve iki grup kavgaya tutuştu. Bu esnada, sahilden geçen grupta buluman Alican A., bıçağını çekerek Mertcan K. ve 17 yaşındaki kardeşi M.K.’yi yaraladı. 

Kavgadan sonra Alican A. kayıplara karışırken, kavgada yaralanan kardeşler ise hastaneye kaldırıldı. Mertcan K. hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kardeşi M.K’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın yaşandığı gün gözaltına alınan Alican A. cezaevine gönderilirken, Akant D. ise serbest bırakıldı. İki gencin bıçaklandığı ve birinin hayatını kaybettiği kavga, etraftaki iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. 

Öte yandan, yaşamını yitiren Mertcan K.'nın doğum günü 19 Mayıs’ta toprağa verildiği açıklandı.

Yorumlar (0)