Sabiha Gökçen Havalimanı'nda silah sesleri!

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı ana giriş kapısında "dur" ihtarına uymayan araca ateş açıldı. 

YAŞAM 30.11.2019, 15:18
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda silah sesleri!

İstanbul'da Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda saat 06.30 sularında polis ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Kontrol noktasında "dur" ihtarına uymayan sürücü, otomobili polisin üzerine sürerek terminale doğru harekete geçti. Bu sırada polis, uyarı ateşi açtı.

Terminal çıkışına doğru giden otomobil, trafik sebebiyle kaldırıma çıktı. Kaldırımdan kaçmaya çalışan aracın lastiklerine polis ateş etti. Kurşunlardan biri de özel harekat polislerini taşıyan servis minibüsünün arka camına isabet etti.

Korsan taksi olduğu ortaya çıktı

Kaçmaya çalışan araç şoförü yakalanıp polis merkezine götürüldü. Aracın çekilmesinden sonra giriş ve çıkışlar olağan hale döndü. 

Yapılan ilk inceleme sonrasında aracın korsan taksi olduğu ortaya çıktı. Olayın görgü tanıklarından Murat Gülen, "Sabah korsan taksi olduğunu düşündükleri otomobile polisler müdahale etti. Polisle tartışan sürücü ise bir anlık boşluktan faydalanıp aracına bindi. Aracını polislerin üzerine sürdü ve bu sırada nizamiyede ufak bir trafik oluştu. Aracın sürücüsü trafiği atlatmak için kaldırıma çıktı. 'Dur' ihtarına uymadığı için de polisler ateş etti" dedi.

Yorumlar (0)