Restoranların yeniden açılmasını 35 metrelik kebap ve havai fişekle kutladı

Adana’da bir kebapçı uzun bir aradan sonra restoranların tekrar açılmasını 35 metrelik kebap yapıp vatandaşlara ikram ederek kutladı.

YAŞAM 01.06.2021, 10:34 01.06.2021, 17:36
Restoranların yeniden açılmasını 35 metrelik kebap ve havai fişekle kutladı

Bütün dünyada etkisini gösteren ve milyonlarca insanın yaşamını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınından dolayı ülkemizde geçtiğimiz 13 Nisan tarihinde restoran ve kafelerde oturarak yemek yemeye yasak gelmişti.

Kabine toplantısı sonrası alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklandı ve restoranlarda oturarak yemek yeme dönemi yeniden başladı. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Adana’da kebapçı Yaşar Aydın, alınan kararı 35 metrelik boru kebap ve havai fişekle kutladı.

Kebabı polis ve memurlara ikram etti

Çalışanlarıyla beraber restoranın önünde 35 metre uzunluğunda bir kebap yapan Aydın, yaptığı kebabı bulunduğu mahalledeki ihtiyaç sahiplerine ve görev başındaki polis ve memurlara ikram etti.

Uzun bir aradan sonra müşterilerine hizmet etmeyi özlediğini söyleyen Aydın, “Gerçekten bugün çok mutlu olduk. Çok kötü bir dönemden geçti ülkemiz ama daha da iyiye gideceğiz. Biz de sevindik ve personelimizle 35 metrelik boru kebap yaptık ev havai fişeklerle kutladık. Boru kebabını güvenliğimiz için çalışan polislere hediye olarak verdik. Havai fişek sonrası temizliğimizi de yaptık ve artık sabaha hazırız.” dedi.

"Et dediğiniz sıcak yenir"

Aydın, herkesin Adana Kebap’ı özlediğini söyleyerek, “Yazıp özleyenler çoktu. Paket bizim için değildi. Bize hiç uymadı. Et dediğiniz sıcak bir şekilde yenir. Sabrettik yine de ve bugünlere ulaştık. Bir daha da inşallah bu şekilde yaşamayız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)