O illerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında, doğu ve güney kesimlerde mevsim normalleri üstünde seyredecek. Akşam saatlerinde İstanbul'da, yerel olmak üzere Anadolu Yakası’nda hafif yağmurlu olması bekleniyor.

YAŞAM 18.11.2021, 10:02 19.11.2021, 09:14
O illerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Yurdun batı ve kuzey kesimlerinin parçalı ve ara ara çok bulutlu, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Batı Karadeniz kıyıları, İstanbul'un Anadolu Yakası, Balıkesir ve Bursa’nın kuzeyi, Burdur'un doğusu, Antalya'nın iç kesimleri, Isparta'nın güneyi ile birlikte Karaman ve Konya çevrelerinin yerel yağmur ve sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise açık ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı mevsim normallerinde

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında, doğu ve güney kesimlerde mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Rüzgar, genellikle doğu ve kuzey yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek.

Bazı kentlerde beklenen hava durumuyla günün sıcaklıkları şu şekilde:

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatleri sırasında yerel olmak üzere Anadolu Yakası’nda hafif yağmurlu, 14 derece

Ankara: Açık ve az bulutlu, yer yer parçalı bulutlu, 14 deree

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, 18 derece

Adana: Açık ve az bulutlu, yer yer parçalı bulutlu, 26 derece

Samsun: Parçalı, yer yer çok bulutlu, 14 derece

Antalya: Açık ve az bulutlu, yer yer parçalı ve çok bulutlu, kentin iç kesimleri yerel olmak üzere öğle saatlerinde sağanak yağışlı, 23 derece

Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, 15 derece

Erzurum: Az bulutlu, sabah ve gece saatleri sırasında sisli ve puslu, 10 derece

Diyarbakır: Açık ve az bulutlu, 19 derece

Yorumlar (0)